Theater en Wenneker organiseren hommage aan David Bowie

12-01-2016 Home Redactie

SCHIEDAM - De muziekwereld is in rouw vanwege het overlijden van muzieklegende David Bowie en omdat gedeelde smart halve smart is, organiseert het Theater aan de Schie, in samenwerking met Wenneker Cinema, een hommage aan de Britse popicoon.

De Britse popicoon David Bowie is zondag 10 januari jl. op 69-jarige leeftijd overleden. Het werk wat hij achterlaat, heeft voor velen een kleine of grotere betekenis. En daarom staan de beide instellingen van vrijdag 22 tot en met zondag 24 januari in het teken van muziek, film en theater, ter nagedachtenis aan David Bowie. Voor alle fans van de persoon David Bowie en zijn gehele oeuvre; een weekend om van gedachten te wisselen en van zijn werk te genieten.

Theater
Vrijdag 22 januari neemt Sven Ratzke, samen met zijn driekoppige band (waaronder de in Schiedam woonachtige bassist Florian Friedrich) in het Theater aan de Schie het publiek mee op een reis langs de highlights van Bowies leven in de jaren zeventig. De voorstelling Starman van Sven Ratzke is vrijdag 22 januari om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. 

Muziek
Tevens is het publiek het gehele weekend welkom om met elkaar te genieten van Bowie's muziek. Een specifiek programma wordt nader bekend gemaakt via www.theateraandeschie.nl.

Op zaterdag 23 en zondag 24 januari is het publiek welkom in het Wennekerpand. Wenneker Cinema draait een aantal films en/of documentaires ter nagedachtenis aan David Bowie. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt via www.wennekercinema.nlGerelateerd