Categorieën

Service

AH to go op station Schiedam

AH to go op station Schiedam
Winkelen

AH to go op station Schiedam

  • Redactie
  • 15-12-2016
  • Winkelen
AH to go op station Schiedam
SCHIEDAM - NS Stations opent een zogenaamde 'AH to go' op station Schiedam Centrum. Het wordt een relatief kleine winkel voor de snelle boodschap, met name voor reizigers. Ook voor gebruiksgoederen en etenswaren voor onderweg.

NS Stations Retail en Services exploiteert in Nederland ruim 350 winkels op NS-stations. In totaal werken er ruim vijfduizend medewerkers bij de 24 formules. AH to go is er daar een van. Andere zijn Starbucks, De Broodzaak, HEMA, I AM, Julia’s, Kiosk, Railcatering, Rituals, en Smullers onderdeel van uitmaken. Met ruim 350 winkels is NS onder meer het op twee na grootste horecabedrijf van Nederland.

De afgelopen weken is gezocht naar medewerkers. "Bij AH to go op station Schiedam zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega die kan helpen bij uiteenlopende werkzaamheden in de winkel." De werkzaamheden in de winkel zullen afwisselend zijn, zo stelt AH. "Op het ene moment adviseer je de klant en het andere moment sta je achter de kassa. Je bent als medewerker in staat om hard te werken, je volgt de vaste regels en richtlijnen en je vindt het leuk om te werken binnen een team."

De medewerkers zijn gevonden. Volgens planning gaat de winkel aanstaande maandag open.