Benefiet voor garage De Marathon

03-01-2017 Nieuws Redactie

ROTTERDAM - De makers van de film De Marathon houden aanstaande donderdag een benefiet voor garagehouder Koos van Staveren. Hij is de 73-jarige eigenaar van garage Garvak waar de hitfilm in 2012 werd opgenomen. Net als in de film is de eigenaar getroffen door ziekte en moet het bedrijf vanwege een belastingschuld worden verkocht. M

Met als missie 'You’ll never walk alone' hopen willen de filmmakers, onder wie Gerard Meuldijk, Martin van Waardenberg en producent Kaap Holland met elkaar Koos van Staveren een hart onder de riem te steken.

Op de avond kunnen de bezoekers nog een keer naar de vertoning van De Marathon. Kaartjes voor deze vertoningen kosten € 25,- per stuk en de opbrengst gaat in zijn geheel naar Koos van Staveren. Mocht je de film al hebben gezien, ook in de foyer staan collectebussen. Acteurs Martin van Waardenberg, Stefan de Walle en John Buijsman zijn donderdag aanwezig om kaartjes te scheuren en biertjes te tappen. DJ’s Eric Denz Da Denz, Okkie Vijfwinkel en Bootsy Paul zorgen voor de plaatjes. Tijdens een veiling kan er geboden worden op gesigneerde posters, t-shirts en op andere memorabilia uit de film.

Voor iedereen die er niet bij kan zijn, maar wel een bijdrage zou willen leveren is er vanaf vandaag een rekeningnummer beschikbaar waar een donatie op gestort kan worden: NL53 RABO 0315 2614 20 t.a.v. Kino Rotterdam Cinema inzake benefietavond 'De Marathon'.

De avond wordt gehouden in Kino in de Gouvernestraat in Rotterdam-West. Van acht tot tien.


Gerelateerd