Bijzondere opening verhuizend Vintage'Lein

22-08-2017 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Marjolein Tuasela opent volgende week vrijdag op bijzondere én feestelijke wijze officieel haar nieuwe winkel Vintage’Lein. “Het wordt de drukste avond in de geschiedenis van Schiedam, waaraan tal van winkeliers, ondernemingen en inwoners deelnemen”, laat Tuasela weten. Het geheimzinnige openingsfeestje krijgt een vrolijke muzikale noot met dameskoor Uit Volle Borsten. 

De onderneemster nodigt ieder uit om aanwezig te zijn bij de opening van haar nieuwe winkel op de Hoogstraat, op nummer 86a. Dat gebeurt om negen uur 's avonds. Het is al haar derde winkel in de straat; na de pop-up winkel via De Winkelmeiden aan de Hoogstraat 154, startte zij snel door op nummer 151. Aan de Hoogstraat 86a kan ze met een kleine knipoog naar vervlogen tijden haar assortiment verder uitbreiden. Haar visie is helder: “Alles wat aandacht krijgt, gaat groeien en bloeien. Daarom ga ik vanuit hier nog meer aandacht schenken aan mijn plek en rol in dit pittoreske Schiedam. Zo wil ik met mijn winkel groeien in naam en faam.”

Tuasela kiest haar assortiment aan 'old-stock' vintage lingerie en accessoires voor het boudoir met zorg bij elkaar en wil er graag een mooi passend geheel van maken. Van heinde en ver komen klanten voor haar eau de cologneflesjes van 4711. Onlangs zijn ook de merken Schiesser en Kunert toegevoegd aan haar 'Lein: merken van toen die nog steeds bestaan en zich op kwaliteit laten voorstaan.

Vanuit haar winkel organiseert Tuasela bij gelegenheid een Journee, een authentieke tour langs de allerleukste winkeltjes van Schiedam, of een Soiree: een culturele avond. Zo houdt ze op 15 december haar eerste Soiree bij Huis te Poort. Deze zogeheten Escapades openen vaak de deuren naar verrassende plekken en horeca.

Ps. Na publicatie is tijdstip opening toegevoegd

Gerelateerd