De Kuyper distribueert Funkin-mixen

08-08-2017 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - De Kuyper gaat Funkin op de markt brengen. De Britse producent van fruitpuree voor cocktails en de Schiedamse likeurmaker hebben daartoe een  distributieovereenkomst getekend.

Deze geldt voor de Nederlandse markt. Beide partijen hopen met deze stap Funkin nog meer ingang te doen vinden 'in de snel groeiende Nederlandse cocktailmarkt'.

Funkin (Fresh from the UNited KINgdom) is flink groeiend en zoekt daarom wereldwijd partners als De Kuyper om de cocktail breder populair te maken. Het Funkin-assortiment van niet-alcoholische purees, mixen en cocktailsiropen vormen de basis voor een cocktail. De cocktailmixen en purees van Funkin zijn honderd procent natuurlijk en bevatten geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen of andere onnatuurlijke toevoegingen.

De Kuyper-directeur Mark de Witte is enthousiast over de samenwerking. “Funkin is een perfecte partner voor ons, omdat wij op zoek zijn naar merken die niet alleen ons portfolio versterken, maar met name  bijdragen aan onze visie ‘Own The Cocktail’.” Funkin helpt volgens De Witte cocktails breder populair te maken en stelt bars en consumenten in staat om snel cocktails 'van hoge kwaliteit' te creëren. Funkin-directeur Andrew King verwacht een verdere groei van zijn merk in Nederland. "Funkin groeit hard en ons nieuwe partnerschap met De Kuyper zal onze aanwezigheid in de belangrijke Nederlandse cocktailmarkt verder uitbreiden. We zijn superenthousiast om deel uit te maken van het rijke portfolio aan premium spirits en likeuren van De Kuyper.”


Gerelateerd