Categorieën

Service

Geslaagd voor sprintopleiding Elektrotechniek

Geslaagd voor sprintopleiding Elektrotechniek
Onderwijs

Geslaagd voor sprintopleiding Elektrotechniek

  • Redactie
  • 05-08-2015
  • Onderwijs
Geslaagd voor sprintopleiding Elektrotechniek

SCHIEDAM - Blije gezichten waren er te zien bij de leerlingen van de versnelde opleiding Elektrotechniek op het trainingscentrum van Goflex Young Professionals op Vijfsluizen. 21 Deelnemers van de eenjarige sprintopleiding Elektrotechniek zijn geslaagd – binnen het gestelde jaar – en mochten hun erkende MBO-diploma in ontvangst nemen.

Voor het zesde jaar achtereen is het afgelopen schooljaar een groep leerlingen aan de opleiding Monteur Elektrotechnische Installaties gestart. Deze versnelde opleiding is vormgegeven samen met het Zadkine, die de theorielessen verzorgt. Goflex zorgt voor de gedegen praktijktraining. Goed voor de broodnodige afwisseling, maar goede praktische vaardigheden zijn ook onmisbaar voor het vervolg van hun opleiding en carrière. De geslaagde leerlingen krijgen namelijk een baangarantie bij Goflex, waar ze verder leren via de beroeps begeleidende leerweg voor het diploma Technicus, niveau 4. Goflex ondersteunt en begeleidt ze verder in dit opleidingstraject.

"Wij zijn er trots op dat alle leerlingen binnen de gestelde tijd hun diploma hebben behaald. Het heeft heel wat inzet gevergd van de leerlingen om alle lesstof in de helft van de tijd op te nemen. Ons team op het trainingscentrum en de docenten van het Zadkine hebben goed werk geleverd", laat Peter van Winssen, directeur Goflex weten.

Ook volgend schooljaar start de sprintopleiding Elektrotechniek in Schiedam. Daar zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Goflex doet dit versnelde traject ook in trainingscentra in Amsterdam, ’s Hertogenbosch, Goes, Apeldoorn en Groningen.