Ladage opent Bram's bij Euroscoop

09-07-2018 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - Vrijdag opent Bram's Gourmet Frites zijn winkel op het plein van de Schiedamse Euroscoop. 

Bram's Gourmet is de nieuwe formule van Bram Ladage. Een groeiend concept: de zaak op Schieveste wordt de elfde in Nederland, na vijf vaste winkels en vijf eerdere ‘containervestigingen’. Bram Ladage wil met dit concept ook internationaal groeien.

Het bedrijf pakt bij gelegenheid van de opening uit met een 'Bram's Experience Day'. Een dag waarop jong en oud kennismaakt met de producten, gerechten en de ideeën erachter van de nieuwe horeca-onderneming. Een kok bereidt een stoof op de zogenaamde Green Eggbarbecue. Zelf een aardappel omtoveren tot frieten kan onder toeziend oog van een ervaren fritessnijder. Voor het eerst in de geschiedenis van Bram's kunnen de frieten gecombineerd worden met een biertje of wijntje.

De zaak op Schieveste, op steenworp afstand van het station, krijgt 78 zitplaatsen binnen en honderd buiten op het terras voor de Euroscoop. Daarmee is de vestiging tot nu tot de grootste binnen het Bram's-concept. De zaak wordt in franchise genomen door Sadik Eksi.

De frietverkoper heeft veel aandacht besteed aan de inrichting van de zaak. Binnenhuisarchitecte Lilianne van der Meijden koos voor een industriële, robuuste en stoere omgeving. Vanwege de aanwezigheid van de bios is volgens Eksi gekozen voor een uitgebreid assortiment, met koffie al vroeg op de dag, limonade, bier en wijn en goed eten, bijvoorbeeld de kinderstoof. Dat de opening samenvalt met het begin van de zomervakantie, is dan ook niet toevallig, aldus Eksi. Bram’s gaat met het oog op met name de kinderen in samenwerking met de Euroscoop ook acties opzetten.


Gerelateerd