NC training & advies op Schiedam24!

02-06-2015 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Schiedam24 verwelkomt NC training & advies op 'Onze Bedrijven'.

NC training & advies is actief in opleiden, communicatie en teamsamenwerking. Het bedrijf van Nicoline Caljé biedt workshops en trainingen aan.

Morgen, 3 juni, geeft zij over haar werk een lezing in wijkcentrum De Erker. De gratis lezing gaat over 'leren met kennis van je brein'. Dit zegt Caljé erover: "Onze maatschappij stelt steeds uitgebreidere eisen aan kennis en vaardigheden. Dat begint al op de basisschool en wordt helemaal duidelijk op de middelbare school met wel vijftien verschillende vakken op het rooster. Tijdens de vervolgopleiding neemt het aantal vakken wel af, maar is de nadruk op zelfstandig leren alleen maar groter. Ook in ons volwassen leven moeten we aan de bak met bedrijfsopleidingen of omscholing. Leren stopt nooit, of we dat nou leuk vinden of niet."

Maar door te weten hoe jouw brein werkt, wordt leren wel een stuk leuker, aldus Caljé. "Kennis van het brein biedt veel handvaten voor het organiseren van het leer- en studieproces. Bij het plannen, verwerken en onthouden zijn verschillende delen van onze hersenen actief bij het kiezen van de juiste aanpak, leidt tot betere resultaten."
De lezing morgenavond gaat over 'leren met breinkennis'. Caljé biedt beknopte informatie en geeft praktische voorbeelden. "Na afloop ga je naar huis met zeker tien praktische en direct-toepasbare tips over leuker leren en beter onthouden."

De lezing begint om acht uur 's avonds en is gratis. Aanmelden kan via www.breineffect.nl.


Gerelateerd