Nieuwe kindervertegenwoordigers welkom bij Shell

21-04-2017 Nieuws Redactie

SCHIEDAM / PERNIS - Shell Pernis zoekt vertegenwoordigers in zijn kinderraad. Schiedamse vertegenwoordigers.

Wat zijn de vereisten? Nieuwsgierigheid, zeker waar het gaat om techniek en de olie-industrie. Misschien zijn er wel kinderen die willen werken in de techniek.

De Kleine Ambassade organiseert voor Shell de kinderraad. Daarin zijn kinderen welkom uit groep 6, 7 en 8, uit Schiedam en ook uit Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal, Albrandswaard en Pernis. Vanaf nu kunnen kinderen uit deze steden en dorpen zich bij De Kleine Ambassade aanmelden als ze interesse hebben om in het komende seizoen, in het nieuwe schooljaar, 'in de kinderrraad te ziten'.

De kinderen die in de raad worden gekozen, krijgen in september, oktober en november op zes woensdagmiddagen themalessen. Bijvoorbeeld over werken in de techniek, veiligheid en duurzaamheid. Deze lessen zijn in Schiedam of in Spijkenisse. Ook zijn zij uitgenodigd bij Shell Pernis, voor een kijkje achter de schermen. Na deze lessen werken de kindervertegenwoordigers samen later in het jaar een advies voor Shell Pernis uit.

Aanmeldingen moeten voor 1 juni binnen zijn (via E: harmenvandewetering@dekleineambassade.nl). In de week van 12 juni horen de uitverkoren kinderen dat er voor hen een plekje in de raad is.

Gerelateerd
Reacties