Schiedam24 biedt u aan: de wijnen van Boschendal

16-12-2015 Nieuws Advertorial

Met de feestdagen voor de deur presenteert Schiedam24 met trots een bijzonder wijnaanbod. De heerlijke wijnen van Boschendal.

Wijn. Een natuurproduct, gemaakt door mensen. Mensen met hart voor het land, de natuur, met smaak en met doorzettingsvermogen. Wijn moet groeien, wijn moet rijpen en onderweg in het productieproces kan er veel misgaan. Als de fles dan open gaat, komt de inzet van de wijnbouwer en zijn mensen aan het licht.

Dat spreekt ons aan, als Schiedam24. Ook wij hebben in het halfjaar van ons bestaan, alle zeilen bijgezet om iets moois te maken. Vooral niet om daar zelf van te genieten, maar om te delen, te nuttigen met elkaar, met Schiedam. Met respect voor de stad en land, met liefde voor mensen.

Het is daarom dat wij met plezier u dit aanbod doen. Via Schiedam24 kunt u met korting de komende weken de wijnen van Boschendal bestellen. Wij verzorgen dit aanbod in samenwerking met Wijnlekkerland van Marcel van Dijk, wijnkenner aan de Schiedamseweg.

Boschendal is een Zuid-Afrikaans wijnhuis, te vinden in het Westkaapgebied. Het is een oud wijnhuis, opgericht nadat Franse Hugenoten zich er gevestigd hadden. De wijngaarden van Boschendal zijn verspreid over zo’n tweehonderd hectare met verschillende hoogtes en diverse grondsoorten, waardoor er omgevingsverschillen ontstaan en het landschap uitermate geschikt is om verschillende druivenvariëteiten aan te planten. Boschendal is hierdoor in staat om mooie wijnen te produceren. De Boschendal Grand Cuvée Blanc is in januari 2007 verkozen tot huiswijn van het jaar.

Schiedam24 biedt deze maand de volgende wijnen aan:

Boschendal 1685 Shiraz/Mourvedre

Boschendal 1685 Shiraz

Boschendal 1685 Merlot

Boschendal 1685 Sauvignon Blanc

Boschendal 1685 Chardonnay

Boschendal 1685 Chardonnay/Pinot Noir


We kunnen dit doen met korting: de normale prijs per fles is € 12,95, nu kost de Boschendal € 11,50.

U kunt uw bestelling doorgeven via info@schiedam24.nl. Vermeld u daarbij aub. de naam van de wijn, het aantal flessen of dozen dat u wilt bestellen, uw naam en uw adres. Bestellingen vanaf zes flessen worden gratis thuisbezorgd in Schiedam en Vlaardingen. Voor kleinere aankopen wordt 3.50 euro bezorgkosten gerekend. Betaling contant of via pinnen bij aflevering, of vooraf via een factuur.

Gerelateerd