Schiedam24 biedt u aan: een proefdoos van Oude Kaap

16-01-2016 Nieuws Advertorial

Schiedam24 presenteert: een proefdoos met de wijnen van Oude Kaap. 

Wijn. Een natuurproduct, gemaakt door mensen. Mensen met hart voor het land, de natuur, met smaak en met doorzettingsvermogen. Wijn moet groeien, wijn moet rijpen en onderweg in het productieproces kan er veel misgaan. Als de fles dan open gaat, komt de inzet van de wijnbouwer en zijn mensen aan het licht.

Dat spreekt ons aan, als Schiedam24. Ook wij hebben in het halfjaar van ons bestaan, alle zeilen bijgezet om iets moois te maken. Vooral niet om daar zelf van te genieten, maar om te delen, te nuttigen met elkaar, met Schiedam. Met respect voor de stad en land, met liefde voor mensen.

Het is daarom dat wij met plezier u dit aanbod doen. Via Schiedam24 kunt u met korting de komende weken de wijnen van Oude Kaap  bestellen.

De wijnen van Oude Kaap vinden hun oorsprong in de mooie Franschhoek Vallei, in Zuid-Afrika natuurlijk. Het is daar waar het steile Groot-Drakenstijngebergte al sinds 1693 een zeer belangrijke factor is voor de productie van kwaliteitswijnen.

Vastberadenheid, doorzettingsvermogen, passie en innovatie zijn al evenzolang de speerpunten van Oude Kaap en deze erfenis leeft nu voort in de nieuwe generatie wijnmakers op dit daadkrachtige landgoed. Voor de Oude Kaapwijnen is er keuze uit het beste fruit van de gehele regio; en die keus bepaalt de kwaliteit van de wijn. Door middel van een strenge selectie van de druiven en intensief contact met de wijnboeren, bepalen de wijnmakers welke cuves gekozen worden voor de Oude Kaap.

In de proefdoos vindt u zes flessen: 

twee flessen Oude Kaap Chenin Blanc
twee flessen Oude Kaap Klassiek Rood
twee flessen Oude Kaap Blanc de Noir

Normale prijs per zes flessen: € 32,50

Nu bij Schiedam 24 deze proefdoos voor € 25,-
 

U kunt uw bestelling doorgeven via info@schiedam24.nl. Vermeld daarbij aub. uw naam en uw adres. Bestellingen worden gratis thuisbezorgd in Schiedam en Vlaardingen. Betaling contant of via pinnen bij aflevering, of vooraf via een factuur.

Gerelateerd