Uw klanten lezen Schiedam24 – zorg dat u gezien wordt

21-12-2018 Nieuws Advertentie

SCHIEDAM - U kent het, die drukke dagen voor Kerstmis. Mensen in de weer om zich goed op het grote feest voor te bereiden, er is van alles te doen. Het huis nog even pico bello, stijlvolle kleding voor het kerstdiner, een mooi cadeau voor een geliefde, een fles voor een leuke borrel in de straat, kaartjes voor een kerstvoorstelling...

Als ondernemer het moment om van u te laten horen: dat kan via Schiedam24.

Feestaanbieding

Juist in deze topweken komt Schiedams meest opmerkelijke nieuwssite met een bijzondere aanbieding: opvallen met een banner op de site die dit jaar naar verwachting 1,2 miljoen keer wordt aangeklikt. Vanaf heden tot en met zaterdag 5 januari kunt u uw reclameboodschap brengen met 50 procent korting.

Een banner op Schiedam24 kost normaal 32,- per week, specifiek op de homepage 58,-. Stapt u nu in, dan kunt u zich voor dat bedrag twee weken naar keuze presenteren. Met uw decemberaanbieding, of met een feestelijke wens – want wat is er een betere aanbeveling voor uw bedrijf dan de allerbeste wensen voor mooie feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Jaaraanbieding

Om het jaar echt bijzonder uit te luiden, biedt Schiedam24 u ook een jaaraanbieding. Als u in 2018 kiest voor een bedrijfspagina-plus – met onder meer iedere maand een advertorial – in 2019, dan loopt deze door tot maart 2020.

Wilt u meer weten over de bedrijfspagina of over adverteren op Schiedam24?

Wilt u gebruik maken van dit aanbod, neem dan contact op met Linda van der Windt via E: adverteren@schiedam24.nl.


Gerelateerd