Wok24: vers, betaalbaar, gezond

28-05-2017 Nieuws Redactie

Foto's: Wok24

SCHIEDAM - Tegenover de uitgang van de Passage, op de Broersveld 28, heeft Schiedam sinds enige tijd haar eerste wokrestaurant.

Vijf jaar geleden opende Najim El Bouchtaoui samen met zijn partner het eerste Wok24-restaurant, op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Het werd tijd voor uitbreiding en het tweetal koos voor Schiedam.

Maar de formule werd hier bijgesteld: binnenkort komen de twee met meerdere soorten gebak, zodat het winkelend publiek ook voor een kopje koffie of thee bij Wok24 terecht kan. Tevens beginnen de ondernemers een bezorgdienst en een cateringservice, voor de lunch bij bedrijven. Wie dus nog op zoek is naar een leuke bijbaan: wie bezorger wil worden kan direct solliciteren.

De formule is eenvoudig: vers, betaalbaar en heel gezond. Je kunt kiezen voor een vast menu of een variabel menu. Het vaste menu bestaat uit gewokte Shanghai Beef, kipfilet of panga-visfilet – vijf soorten groenten – rijst of noedels. Bij het variabele menu valt er te kiezen uit maar liefst vijftien verschillende soorten groenten, een vegetarische variant, vlees, vis of garnalen en gebakken rijst. Alles wordt keurig geserveerd op een bordje met een saus naar keuze.

Chefkok Mr Zhang staat dagelijks van twaalf tot negen (uitgezonderd de zondag) voor zijn bezoekers klaar om de maaltijd te bereiden en is daarbij zeer flexibel. Meenemen naar huis kan altijd, of naar kantoor; daarvoor is een handig kartonnen bakje beschikbaar. De maaltijd blijft er warm in.

Wok24 is te volgen via deze link! 

Gerelateerd
Reacties