Zonnestudio wordt schoonheidssalon

07-06-2018 Nieuws Redactie

Dit is niet de nieuwe salon Bie Beautiful; foto: Bye Bye Hair Den Haag


SCHIEDAM - Een zonnestudio wordt een schoonheidssalon. Maandag opent Bie Beautiful de deuren in de Hof van Spaland.

Een zonnestudio zat er al, maar de nieuwe eigenaar Danielle de Bie betrekt twee schoonheidsspecialisten bij de onderneming en denkt zo de klanten meer te bieden te hebben.
Behalve de mogelijkheid voor een bruin tintje, biedt de studio dus voortaan ook bijvoorbeeld behandelingen voor het permanent verwijderen van haar, het bevriezen van vet, tattoo -verwijdering en 'hair-extensions'.          

“Maandag 11 juni springen we maar gewoon in het diepe”, aldus de initiatiefneemster. De zomervakantie nadert en klanten van de voormalige zonnestudio Sun Break willen niet spierwit in de zon gaan liggen. De zonnebanken zijn vernieuwd.

Verder krijgt het concept Bye Bye Hair een plekje in de studio. Onderneemster Mandy van Schaften is gespecialiseerd in pijnloos en permanent verwijderen van ongewenste haargroei. Ook het bevriezen van vet of het verwijderen van tatoeages biedt zij als dienst aan. Van Schaften werkte voorheen samen met haar moeder bij Bye Bye Hair in Den Haag en gaat het nu op eigen benen doen. 

Lisa Brokling biedt binnen Bie Beautiful haarverlening aan met haar bedrijf 'Hair & Waves by L.A.'.

Om klanten te motiveren snel een stap binnen te zetten bij de nieuwe studio, organiseert Bie Beautiful een loterij. De officiële opening van Bie Beautiful is in het najaar. 


Gerelateerd