Zwemdisco in Groenoord

05-12-2016 Nieuws Advertorial

SCHIEDAM - Zwembad Groenoord zet op de avond van 20 januari zijn deuren open voor alle kinderen tot vijftien jaar uit Schiedam en omstreken. Het zwembad wordt dan omgebouwd tot een echt disco. DJ Axel & Bas krijgen alle deelnemers vast aan het zwemmen en dansen: het wordt een zwemdisco!

De entree voor de zwemdisco is € 7,50, inclusief een hapje en drankje. Tijdens de gehele avond kunnen de kinderen boven en onder water op de foto bij de fotograaf; de foto's zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com. De disco komt in de plaats van de normale Blitzkidsavond

De zwemdisco is ook het moment om een feestje te vieren. Van zes tot zeven zal het zwembad speciaal gereserveerd zijn voor kinderfeestjes. De gasten krijgen dan een echte VIP-behandeling! De kosten voor dit speciale arrangement bedragen € 14,50 per kind (op vijf kinderen één volwassene gratis). In deze prijs zit een entreekaartje, muntje voor hapje & drankje, patat met saus, snack naar keuze, drankje en een cadeau voor de jarige. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de receptie van zwembad Groenoord, T: 010 – 4719327. Of reserveer online via www.zwemdisco.com.

Om lange wachtrijen te voorkomen is het handig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen. Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen, betaalt u het zwemdiscotarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden, dan kan dit vanuit de oudercorner in de horeca onder het genot van een hapje en drankje. De horeca is voorzien van gratis Wifi en u kunt in en uit de disco lopen om een kijkje te nemen bij de zwemdisco.

Gerelateerd