A4 weer twee weekenden dicht

13-05-2016 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Er blijft veel werk aan de winkel aan de nieuwe snelweg A4. De weg gaat de komende maand twee weekenden dicht.

Rijkswaterstaat verricht volgend weekend (vanaf 20 mei) onderhoud aan de weg. Ook het derde weekend van juni wordt er aan de weg en in de tunnel gewerkt. De software voor het veiligheidssysteem in de Ketheltunnel wordt geactualiseerd, er worden geluidstesten uitgevoerd en de aansluiting van de bediening van de Ketheltunnel op de verkeerscentrale in Rhoon zal worden voorbereid.

Als gevolg van de werkzaamheden is de A4 tussen het Kethelplein en afrit 14 in Delft (Kruithuisweg/N470) volledig afgesloten in beide richtingen. Dit is het geval van vrijdag 20 mei negen uur 's avonds, tot maandag 23 mei vijf uur 's ochtends. En van vrijdag 17 juni tien uur 's avonds tot maandag 20 juni vijf uur 's ochtend. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld, zo meldt Rijkswaterstaat.

Weggebruikers moeten rekening houden met een omleiding via de A13. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.


Gerelateerd