Beelden van mogelijke daders moord Boomgaardstraat

21-01-2020 Nieuws Redactie

Foto's: politie


SCHIEDAM - De politie heeft beelden geopenbaard van drie mensen, waarschijnlijk twee mannen en een vrouw, die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van een man in de Boomgaardstraat op 28 december. Hij kwam door schoten uit een wapen om het leven.

De drie zijn volgens de politie de mensen die direct na het schietincident dat een 26-jarige man uit Rijswijk het leven kostte, van de woning in de Boomgaardstraat zijn weggelopen. Mogelijk is één van hen bij het incident gewond geraakt, aldus de politie, gezien het bloedspoor van ongeveer vierhonderd meter, tot aan de Ooievaarsteeg, via de Lange Kerkstraat en de Grote Markt. Ter hoogte van de Schie houdt het spoor op.

Daar zijn de drie waarschijnlijk ingestapt in een zwarte auto, met geblindeerde achterruiten. Logischerwijs was daar een vierde persoon bij betrokken. Alles gebeurde tussen zeven en acht uur 's avonds.

De politie vraagt - ook vanavond via het programma Opsporing Verzocht - alle buurtbewoners of mensen die op die avond in Schiedam-Centrum waren, na te gaan of zij mogelijk een drietal mensen heeft gezien, mensen die opvallend gedrag vertoonden. Als dat zo is, wordt hen gevraagd te bellen met T: 0800-6070.

Meer beelden van de daders zijn hier te vinden.

Bekijk de foto'sGerelateerd