Bestuurder auto in Vlaardings ongeluk overleden

20-07-2020 Nieuws Redactie

Foto: FlashphotoNL


VLAARDINGEN - Een van de betrokkenen bij de aanrijding afgelopen vrijdag op de Van Beethovensingel in Vlaardingen is overleden. Bij de aanrijding raakten drie mannen gewond: een man uit Schiedam van 61 jaar en een man uit Vlaardingen van 52 jaar. Zij zijn in zorgwekkende situatie naar het ziekenhuis gebracht; de derde gewonde was er minder ernstig aan toe.

Team Verkeer van de politie zoekt getuigen van het verkeersongeval. De politie wil met name weten wat aan de aanrijding vooraf ging.

Een paar minuten voor middernacht reden een zwarte Mercedes C180 en een zwarte Citroen C3 beide op de Van Beethovensingel in de richting van de Deltaweg. Door onbekende oorzaak raakten beide auto’s van de weg, waarbij de Mercedes op een boom botste. De Citroen schampte een boom, plette een fiets die tegen de boom geparkeerd stond en raakte vervolgens een geparkeerde personenauto. De inzittende van de Citroen liep arm- en nekletsel op. De twee inzittenden van de Mercedes liepen zware inwendige verwondingen op. De bestuurder van deze Mercedes is inmiddels aan zijn verwondingen bezweken.


Uit politieonderzoek is gebleken dat het zeer aannemelijk is dat de beide auto’s behoorlijk hard reden. Team Verkeer wil graag meer weten over de toedracht. Mensen die is hebben meegekregen van de gang van zaken worden gevraagd contact te nemen via T: 0900-8844 en te vragen naar afdeling Opsporing van Team Verkeer.Gerelateerd