Beveiligde reconstructie aan Westfrankelandsedijk

07-10-2019 Nieuws Redactie/Flashphoto

Foto's: FlashphotoNL


SCHIEDAM - De politie heeft vanmiddag op de parkeerplaats van het zwembad aan de Westfrankelandsedijk een reconstructie uitgevoerd. De reconstructie werd geregistreerd door camera's van het L.V.R.T. (Landelijk Video Reconstructie Team). Dit team is gevestigd in de politieregio Brabant-Noord en doet registraties van reconstructies voor de politie en het Openbaar Ministerie door het hele land. De parkeerplaats was een groot deel van de middag afgesloten.

Aan het einde van de middag bracht het TPE (Team Parate Eenheid) van de eenheid Rotterdam een persoon naar de locatie. Deze persoon had een kogelwerend vest aan en een masker op en werd ondervraagd en wees na het afdoen van de handboeien de agenten continu op plekken. Na een klein halfuurtje werd deze persoon weer geboeid en weggebracht. Tijdens het ondervragen en aanwijzen werd alles gefilmd door de cameramensen van het L.V.R.T. en werd de omgeving beveiligd en in de gaten gehouden door agenten van het TPE.

De politie kon niet meer kwijt dan dat het gaat om een reconstructie op verzoek van het Haags Gerechtshof. Het is niet bekend om welke zaak het draait.

Bekijk de foto'sBedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date