Bij Mammoet is alles groot, ook de opkomst

22-09-2018 Nieuws Redactie

Mammoet wist vandaag veel fans aan zich te binden


SCHIEDAM – De opkomst was enorm, vandaag op de open dag van Mammoet. Je hoorde er plat Schiedams, maar ook Brabants, Engels, Frans en van alles daar tussenin. Honderden, misschien wel duizenden bezoekers namen de kans te baat om hun hart op te halen aan groot, groter, grootst materieel.

Een oplegger met ontelbaar veel wielen, hijsend materieel, een loods voor kabels en banden, een draagvoertuig dat op afstand bestuurd alle kanten op kan bewegen, het enorme hefvaartuig voor de kade. Het was vandaag een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met het bedrijf en zijn technische mogelijkheden.

Maar ook had Mammoet er werk van gemaakt om het uitgebreide bedrijfsterrein te voorzien van trekkers 'voor de gelegenheid': spelen met vaartuigen in het water, of in een grote zandbak, met truck op kleine schaal. Maar ook racetrucks en andere rally-materieel op ware grootte, muziek, van de dj en live gemaakt, eten en drinken en de schaalmodellen van Mammoet die zo populair zijn en verzameld worden. Plus de Abel Tasman van Spido die met regelmaat aanlegde om bezoekers Mammoet te laten zien vanaf het water, en een deel van het havengebied van Schiedam en Vlaardingen daarbij.

Het was een bijzondere dag, waarop Mammoet zijn deuren openzette en veel 'fans' aan zich bond.

Bekijk de foto's


Gerelateerd