Campagne voor duurzame maatregelen

24-01-2022 Nieuws Redactie

Wie in Schiedam, Pernis, Hoogvliet, Nissewaard, Vlaardingen of Albrandswaard woont en plannen heeft om zijn of haar buurt te verduurzamen, maakt kans op een budget van maximaal tienduizend euro om dit plan uit te voeren; foto: Shell


SCHIEDAM - Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam verduurzaamt haar eigen activiteiten in de regio en zoekt daarnaast samenwerking met bewoners. Voor dat laatste houdt Shell een campagne die in de zes omliggende woonplaatsen buurtbewoners mobiliseert voor het ontwikkelen en nemen van duurzame maatregelen.

Wie in Schiedam, Pernis, Hoogvliet, Nissewaard, Vlaardingen of Albrandswaard woont en plannen heeft om zijn of haar buurt te verduurzamen, maakt kans op een budget van maximaal tienduizend euro om dit plan uit te voeren. Van zonnepanelen op het buurthuis tot ledverlichting voor de voetbalclub.  Een jury van deskundigen leest en beoordeelt het plan en uiterlijk op dinsdag 29 maart horen mensen of het project bij de drie genomineerden hoort. Per woonplaats worden er maximaal drie genomineerden gekozen. Plannen kunnen tot en met 6 maart ingediend worden.