Captein nieuwe baas op sportdak

12-01-2017 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Mario Captein is de nieuwe manager van sportpark Willem-Alexander. De stichting Sportpark Willem-Alexander heeft hem met ingang van 9 januari benoemd.

Een belangrijke taak voor Captein wordt er voor te zorgen dat er meer activiteiten op het sportpark gaan plaatsvinden. Mario Captein is als voormalig algemeen-directeur van Helmond Sport een bekende in de voetbalwereld. Hij heeft 'super veel zin' in zijn nieuwe job. “Samen met de bestaande gebruikers en werknemers van het sportpark, wil ik er een geoliede machine van maken. Daarnaast zie ik veel mogelijkheden voor meer activiteiten en evenementen op het sportpark, waarbij we de nabije bewoners niet uit het oog zullen verliezen.”

Ook de gemeentelijke accountmanager Sportaccommodaties, Cees Roos, is tevreden over de gemaakte keus. “Mario is een ervaren directeur die in de sport thuis is en de voetbaltaal spreekt. Dat is goed omdat voetbalvereniging Kethel Spaland de grootste bespeler is van het park. Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Hans van Ginkel, voorzitter van de Raad van Toezicht, verwacht vooral veel van de sportkennis en bevlogenheid van Captein. “Hiermee hebben we een kandidaat van formaat gestrikt voor de functie van sportparkmanager.”

Op termijn zal Captein ook Sportpark Harga onder zijn hoede krijgen.Gerelateerd