Cursus financiën voor vrijwillig bestuurders

04-09-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM/MAASSLUIS - Binnen een vrijwilligersorganisatie gaat geld om, soms relatief veel geld. Dat dient steeds goed en efficiënt te worden beheerd. Hoe en hoe vaak komt er informatie over de financiën aan de orde in de bestuursvergadering? Begrijpt iedere medeverantwoordelijke deze informatie en worden de goede beslissingen genomen?

In september organiseert het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. in samenwerking met Sportservice Zuid-Holland de cursus Financieel Management voor (aankomende) bestuurders en directieleden van vrijwilligersorganisaties in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Indien nodig biedt het fonds de deelnemers een op-maat traject aan, bijvoorbeeld bij de begeleiding van het opzetten van de boekhouding.

De cursus beslaat twee avonden. De eerste bijeenkomst is op woensdag 23 september. De tweede een week later, op 30 september. Meer informatie over de cursus is te vinden op de website van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Wilt u deelnemen aan de cursus? Meld u dan vóór 18 september aan door een bericht te sturen naar algemeen@fondssv.nl. Er kunnen maximaal twintig personen deelnemen. Deelname is gratis.Gerelateerd