Daders en getuigen gezocht van schietincident in Villastraat

18-11-2019 Nieuws Redactie

Schieten in de Villastraat, de politie deed onderzoek; foto: FlashphotoNL


SCHIEDAM - De gewonde bij een schietincident in de Villastraat is een 21-jarige Rotterdammer. Dat meldt de politie vanmorgen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er geschoten in een woning in de Villastraat in oost. Niet duidelijk is volgens de politie of door het schieten iemand gewond is geraakt. De gewonde jongeman is aangehouden; zijn rol in het incident wordt onderzocht.

De politie is op zoek naar meer verdachten en getuigen.

Rond middernacht belden getuigen de politie dat er een mishandeling had plaatsgevonden in de woning in Schiedam. "Toen we daar aankwamen, bleken er meerdere mensen in huis te zijn, onder wie een bebloede man. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Uit het onderzoek blijkt dat er ook een schot gevallen is. Het is onduidelijk of er iemand geraakt is", zo stelt de politie.

Het onderzoek loopt. Er is sporenonderzoek verricht en met verschillende getuigen gesproken. Enkele verklaren dat er na het incident enkele mannen zijn weggerend. Ook zou er  een ‘kleine’ auto zou zijn weggereden. De politie vraagt mensen die meer denken te weten over de gang van zaken, contact te nemen via T: 0900-8844 of anoniem via T: 0800-7000.Gerelateerd