Categorieën

Service

De Erker ondergaat metamorfose met Geer en Goor

De Erker ondergaat metamorfose met Geer en Goor
Wonen

De Erker ondergaat metamorfose met Geer en Goor

  • Redactie
  • 03-06-2017
  • Wonen
De Erker ondergaat metamorfose met Geer en Goor
SCHIEDAM - Geer en Goor komen naar De Erker.

De tv-persoonlijkheden staan woensdag voor het eerst op de stoep. Om drie uur 's middags, zo laat het wijkcentrum in West via Facebook weten.

De twee komen niet voor een kopje thee, nee, ze gaan aanpakken. Voor hun RTL4-programma maken zij wensen waar. Bij De Erker gaan ze grootscheeps verbouwen. Gelukkig nemen ze een aannemer mee:
- de ingang wordt aangepakt - en zeker de deuren krijgen een verfje
- de grote zaal wordt gestuct; er komen nieuwe lampjes op de wanden en een nieuw gordijn
- de zogenaamde cursuskeuken; zelfde laken een pak - de muren worden weer strak. En er komt nieuwe wand
- de blauwe keuken gaat eruit; er voor in de plaats komt een keuken met kookeiland en apparatuur - met nieuwe tegeltjes op de vloer.
- nieuwe verfje hier en daar, nieuw stucsel
- en een nieuwe bar
- en wat er voor de ramen hangt is ook hoognodig aan vervanging toe, dus hup, dat gaan we veranderen, zeggen Geer en Goor
- en zonder goeie ondergrond kan je ook niks, dus die moet ook nieuw!

De formule van Geer en Goor over de vloer is wat aangepast, dus het realiseren van wensen van senioren is uitgebreid met het verbouwen van plekken waar ouderen veel komen. De Erker hoopt er de vruchten van te gaan plukken. Sowieso betekent het de het wijkcentrum veelvuldig op tv zal komen. Woensdag wordt er waarschijnlijk direct al gefilmd en dat zal gaande de 'verbouwing', die tot 11 juli zal duren, zeker nog verschillende keren gebeuren. De grote opknapbeurt wordt afgesloten met een feest voor alle vrijwilligers, op 12 juli. En dat levert ook vast mooie beelden op...

"Zoals het er nu uitziet gaat de Erker gewoon het mooiste wijkcentrum worden!", schrijf Ina Blans-Visser die het heugelijke nieuws bekendmaakt.