De Maatschappij opent seizoen in Maassluis

06-10-2021 Nieuws Advertorial


SCHIEDAM - De Maatschappij, departement Waterweg-Noord opent woensdag 27 oktober het nieuwe seizoen met een bijeenkomst in Theater Koningshof in Maassluis. De opmaat naar de volgende dertig jaar!

"Het is gelukkig weer mogelijk om elkaar te zien en te spreken en onze klokken gelijk te zetten'', aldus het bestuur van De Maatschappij. "Benieuwd wat er allemaal is gebeurd en gaat gebeuren in onze mooie regio? Kom dan naar Theater Koningshof in Maassluis. Behalve dat onze nieuwe voorzitter zichzelf en een aantal nieuwe bestuursleden zal voorstellen, zijn er nog twee zaken die van belang zijn voor onze regio", kondigt het bestuur aan.

Op 27 oktober is er een 'forumdiscussie', waarin de bestuurders van onder andere De Riverboard, Stroomopwaarts & Sociaal Economisch Netwerk en de Green Business Club Waterweg de deelnemers zullen bijpraten. Daarna is er onder leiding van Cedric Muchall een gesprek.  "Uiteraard staan we stil bij ons jaarprogramma en het aanstaande dertigjarig jubileum. Tenslotte kijken wij vooruit naar honderdvijftig jaar Waterweg; iets waar ook een en ander voor in voorbereiding is.''

De bijeenkomst is van 16.15 tot 18.15 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 25 oktober 12.00 uur. Aangemeld maar toch verhinderd: ook afmelden kan tot dat tijdstip. Deze openingsbijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden door het bestuur van De Maatschappij departement Waterweg-Noord.

Gerelateerd