Dieren aan de wandel

25-08-2016 Nieuws Redactie

Foto: politie Schiedam

Laatste nieuws: De politie meldt: Flappie is opgehaald door de dierenambulance. Bij de arts bleek het konijn de ziekte VHD te hebben. Het beestje was er slecht aan toe en is ingeslapen.

SCHIEDAM -  Meer dierenmanieren in Schiedam: zou het het warme weer zijn, dat dieren aan de wandel gaan? Op zoek naar iets te drinken of schaduw? Politie Schiedam biedt dezer dagen, maar hopelijk niet te lang, onderdak aan Flappie. Niet dat zijn moeder hem die naam gegeven heeft, dat hebben de agenten gedaan, omdat ze niet weten hoe de flink uit de kluiten gewassen aanwinst wel heet.

Op het bureau is een 'veilig en koel plekje' ingericht. "Hier kom ik nu even op adem na mijn avontuur", aldus de politie-agent van dienst. De genegenheid met de aanloper is duidelijk leesbaar groeiende. Hoe kan het ook anders, met een lief konijn als Flappie.

Hoe gezellig het gezelschap ook: de politie wil graag weten in welk hok Flappie echt thuishoort. Ongetwijfeld zijn daar mensen verdrietig een kameraad te missen. Mensen die meer weten kunnen bellen met 0900-8844.Gerelateerd