Familie Verver woont in Voorst

25-03-2017 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Het Algemeen Dagblad heeft oud-burgemeester Wilma Verver en haar man opgespoord. Zij wonen in een grote boerderij in Voorst. Lange tijd was onduidelijk waar de familie Verver bivakkeerde.

Wilma Verver werd afgelopen zomer failliet verklaard, net als haar man Gerard. Aanvrager was de bank die de hypotheek op hun Schiedamse woning financierde. In hun tijd in Schiedam lieten de Ververs hun woning verbouwen door Van den Tempel, maar ze staan nog steeds voor ongeveer twee ton bij de aannemer in het krijt. De schulde aan de bank is nog veel hoger.

Klaarblijkelijk weten ze nu wel iedere maand de 2050 euro huur van de Gelderse boerderij op te hoesten. Officieel moet het gezin rondkomen van veertienhonderd euro, door de rechter verordonneerd.

De 'rentmeester' die verantwoordelijk voor de verhuur van de panden op het landgoed in Voorst, waaronder de boerderij, laat weten dat de Ververs daar sinds april 2016 wonen.

Burgemeester Verver diende in 2011 haar ontslag in als burgemeester van Schiedam nadat zij werd beticht van vriendjespolitiek, machtsmisbruik en het creëren van een angstcultuur onder ambtenaren.


Gerelateerd