Categorieën

Service

Fonds ondersteunt Coronahulpprojecten

Fonds ondersteunt Coronahulpprojecten
Nieuws

Fonds ondersteunt Coronahulpprojecten

  • Advertentie
  • 24-03-2020
  • Nieuws
Fonds ondersteunt Coronahulpprojecten

VLAARDINGEN - Het zijn onzekere tijden die een grote impact hebben op onze samenleving. Gelukkig ontstaan er op dit moment initiatieven waarbij mensen elkaar willen helpen en voor elkaar klaarstaan. Initiatieven die Coronahulp bieden aan de mensen die dat nu zo hard nodig hebben. En daar willen wij als Fonds Schiedam Vlaardingen eo. graag aan bijdragen!

Versnelde aanvraagprocedure

Speciaal voor Coronahulpprojecten hebben wij de procedure versneld. Via het reguliere aanvraagformulier kunnen stichtingen en verenigingen eenvoudig een aanvraag indienen. Wij ontvangen het ingevulde formulier samen met de begroting graag retour. De aanvragen worden snel en ruimhartig behandeld, zodat u bij een positief advies gauw kunt starten.

Bent u betrokken bij een stichting of vereniging en wilt u Coronahulp bieden aan een kwetsbare doelgroep? Wij denken graag met u mee! U kunt uw plannen aan ons voorleggen en contact opnemen via E: [email protected] of via T: 010-4754033. Wellicht kan het fonds iets voor uw initiatief betekenen! Kijk voor meer informatie over het fonds op I: www.fondssv.nl.

Heeft u al een donatie van het fonds ontvangen, maar wordt uw project uitgesteld of geannuleerd? Neem dan ook contact met ons op. Wij beoordelen in alle redelijkheid uw situatie en denken graag met u mee.

Kleine Coronahulp

Ook groepjes burgers zonder stichting of vereniging kunnen snel en eenvoudig geld aanvragen voor kleinschalige initiatieven via I: www.kleinecoronahulp.nl. Dit is een initiatief van een aantal samenwerkende fondsen. Het Fonds Schiedam Vlaardingen eo. heeft zich hierbij aangesloten.

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →