Getuigen overval gezocht

18-01-2018 Nieuws Redactie

Foto's: FlashphotoNL


SCHIEDAM - Het Regionaal Team Overvallen van de politie zoekt naar specifieke getuigen van een overval op een supermarkt aan de Swammerdamsingel.

Op woensdagavond 27 december bedreigden twee jonge mannen met een bivakmuts de medewerker van de winkel. Ze maakten daarbij gebruik van een mes en eisten geld. Ondanks de dreiging werkte de medewerker niet mee en riep luidkeels om hulp. Dat zorgde ervoor dat de daders er uiteindelijk zonder buit vandoor gingen. De medewerker raakte niet gewond tijdens de overval, maar het voorval maakte wel diepe indruk. aldus de politie.

De politie sprak met getuigen. Maar ze is nog steeds op zoek naar een man en een vrouw, van mogelijk tussen de twintig en dertig jaar oud, die rond de tijd van de overval onder de lantaarnpaal bij het bruggetje op de Snelliussingel stonden. Het gaat om het bruggetje dat ligt tegenover de ingang van een seniorenflat.

Het stel of mensen die een idee hebben wie dit zijn, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via T: 0900-8844. Dit geldt ook van ieder ander die meent informatie te hebben die kan zorgen voor het achterhalen van de overvallers - en die hun verhaal nog niet aan de politie deden.

Gerelateerd