Glowgolf aanwinst in omgeving Euroscoop

21-06-2018 Nieuws Kor Kegel

Bijzonder decor tijdens het golfen

SCHIEDAM – Vanavond was er een receptie voor genodigden en morgen gaat Glowgolf open voor het publiek. Dark minigolf in een magische wereld van betoverende decors – het is in deze regio een nieuwe avontuurlijke activiteit voor de familie, het bedrijf of een vrijgezellenfeest. Zegt Glowgolf zelf.  

Glowgolf is op zichzelf al een aantrekkelijk tijdverdrijf voor een behoorlijk dagdeel, maar zeker in combinatie met Euroscoop, Mr. Chow Asian Streetfood, Happy Italy en De Beren Schieveste staat de nieuwe ontwikkelingslocatie op Schieveste garant voor een hele dag totaalvermaak. Een lunch, golf, film, diner – en voor een snelle hap is er Bram’s gourmet frites nog. 

“Vandaag  is het eindelijk zo ver! Wij openen onze deuren van onze nieuwe vestiging Glowgolf Schiedam”, zegt Chantal Prins namens Glowgolf. “Wij zijn mega trots op deze prachtige vestiging en dat willen wij heel graag aan iedereen laten zien!”  

De licht- en geluidseffecten maken de vestiging uniek. Als klap op de vuurpijl komen de muren van Glowgolf tot leven met een speciale 3D-bril. 
Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een cool rondje golf. 
Het thema is World of Fantasy. Je speelt minigolf in een waanzinnig decor. Ontmoet vliegende draken, vreemde wezens en giant Candy- en fantasiefiguren. De golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan. 
Met de speciale 3D-brillen (optie € 1,25 per stuk) wordt de beleving nog groter. De vloeren, wanden en decorstukken lijken diepte te krijgen en ook het spel wordt uitdagender. Een ronde Glowgolf met vier personen duurt ongeveer 75 minuten. 
Glowgolf heeft als adres Noorderweg 26.