Hoe vul ik mijn belastingaangifte in?

14-02-2023 Nieuws Advertorial

Deze voorlichtingsbijeenkomst is deel van de reeks Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam; foto: Bibliotheek Schiedam


SCHIEDAM – Ieder jaar moet je weer belastingaangifte doen. Minters en de Bibliotheek Schiedam organiseren op 21 februari van tien tot elf uur in de ochtend een bijeenkomst over het onderwerp aangifte inkomstenbelasting. Tijdens deze online voorlichtingsbijeenkomst leggen we je uit waar je op moet letten en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ook laten we weten hoe je eventueel hulp bij het invullen kunt krijgen.

Deze voorlichtingsbijeenkomst is deel van de reeks Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam. Bijeenkomsten onder deze noemer zijn onderdeel van het Sociaal Juridisch Kenniscentrum, dat wordt georganiseerd door de Bibliotheek Schiedam en Minters. De reeks wil een wegwijzer zijn in de ingewikkelde wereld van wetten, regelingen, formulieren en het dagelijks leven.

De presentatie wordt gegeven via Zoom. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Mocht dit problemen opleveren, neem dan per mail contact met ons op. Dan kijken we of we samen een oplossing kunnen bedenken.

Deelname is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van de bibliotheek. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een aanmeldlink.