Inbrekers Troelstralaan op beeld

24-08-2019 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - Tahir Karabiyik is op zoek naar de inbrekers die het huis van zijn ouders aan de Troelstralaan binnendrongen. Dat gebeurde gisterochtend vroeg, even na half zeven.

Karabiyik plaatste camerabeelden van de inbrekers op Facebook. Volgens hem gaat het om 'twee getinte jongens van ongeveer twintig jaar, mogelijk van Turkse afkomst'. Een van hen droeg een blauw vest met capuchon, een blauwe broek en zwarte Nikeschoenen met een wit Niketeken, iets dat tamelijk uniek schijnt te zijn. De andere dader had een zwart vest met capuchon aan, met een bruin/beige broek en witte sneakers met bruine zolen. "Hij droeg de gestolen zwarte Niketas met een grijs Nike-embleem." Hier namen de inbrekers de gestolen spullen in mee.

De buit van de heren: twee laptops, twee smartphones en contant geld. De daders kwamen volgens Karabiyik aanlopen vanaf de Talmalaan en vertrekken in de richting van metrostation Troelstralaan. De zoon van de bewoners van het huis in de Troelstralaan vraagt mensen die de daders menen te herkennen contact op te nemen met hem of met de politie Schiedam.

Ps. Dit artikel is na eerste plaatsing aangepat.


Gerelateerd