Installateur Be Solar opent winkel in Hof van Spaland

04-02-2020 Nieuws Redactie

De vestiging van Be Solar in Kethel


SCHIEDAM – Be Solar opent over een maand een winkel in Schiedam. De installateur van zonnesystemen betrekt een pand in Hof van Spaland, op de hoek met de Zwaluwlaan.

Het Schiedamse bedrijf, gevestigd op het bedrijventerrein in hartje Kethel, rond de Olivier van Noortstraat, wil met die stap zijn (potentiële) klanten opzoeken. “We hebben gemerkt dat er behoefte is bij de consument om ergens naar binnen te kunnen lopen waar je met al je vragen terecht kunt”, aldus het bedrijf in een aankondiging van de nieuwe winkel.

Die vraagbaakfunctie wil Be Solar niet alleen vervullen op het gebied van zonnepanelen, maar ook waar het warmtepompen betreft en warmtecollectoren, infraroodverwarming en laadpalen. “De Be Solarstore wordt een plek waar alle mogelijke systemen zichtbaar en tastbaar opgesteld zijn”, aldus Bram Klaassen van het bedrijf. “Er staat iemand klaar die je persoonlijk te woord staat en je voorziet van vakkundige informatie en bij interesse een offerte op maat.” De winkel kan klanten van Be Solar helpen om makkelijk een servicevraag beantwoord te krijgen.

Be Solar zegt met het initiatief te willen bijdragen aan de energietransitie van Nederland. Zelf droeg het bedrijf daarin al bij door de installatie van zonnepanelen op vijfduizend woningen.

De feestelijke opening van de nieuwe zaak is op 7 maart.

Zie ook dit artikel.Gerelateerd