Categorieën

Service

Jonge muzikanten presenteren zich

Jonge muzikanten presenteren zich
Nieuws

Jonge muzikanten presenteren zich

  • Ted Konings
  • 10-05-2015
  • Nieuws
Jonge muzikanten presenteren zich
SCHIEDAM - Muziekschool Annelies hield vandaag haar jaarpresentatie in de bibliotheek op het Stadserf. Twintig jonge leerlingen lieten het publiek hun kunnen horen. Zij speelden viool of piano, fluit of drums. Of zongen. Soms ondersteund door Annelies Kars, naamgever en directeur van de muziekschool in Schiedam-Zuid.
 
Het was voor het eerst dat de jaarpresentatie in de bieb was. Mogelijk niet voor het laatst, want er zijn plannen om ook na de verhuizing van de bibliotheek het theater open te houden van evenementen als de jaarafsluiting van Annelies. In de afgelopen jaren werd deze gehouden in De Vijf Molens en in de Erker.

De jongste deelnemer vandaag was Jay Tavernes, van drie, die onder meer Old McDonald op de piano liet horen. Casper Baijings speelde piano en Emma Clement fluit. Maud Neuschwager van zeven zong een lied, ondersteund door de muziek uit Frozen en ook een a capella-nummer. Gul Bagcivan liet haar kunnen horen op viool en Lauren Clement bracht een klassiek stuk op piano. U vindt hun foto's in deze volgorde hieronder.