Kantoorinrichter VKT overgenomen door Wout Monseurs

04-09-2018 Nieuws Redactie

Monseurs (l) en Verhoeven tekenen de overnameovereenkomst; foto: Wout Monseurs


SCHIEDAM - Verhoeven Kantoortotaal (VKT) komt in handen van Wout Monseurs.

De Bredase kantoorinrichter neemt per 1 september de activiteiten van VKT over. Dan gaat het om kantoorinrichting en de webshop. De bedrijfsnaam VKT blijft behouden en het personeel van VKT gaat mee naar de vestiging van Wout Monseurs in Breda.

VKT werd in 1989 opgericht door Marc Verhoeven: het bedrijf verzorgt projectinrichting voor kantoren en verkoopt kantoormeubelen en -toebehoren vanuit een centrale vestiging in Schiedam. Algemeen directeur Marc Verhoeven ziet zich vanwege gezondheidsredenen genoodzaakt om zich terug te trekken uit het bedrijf.

Wout Monseurs BV is een familiebedrijf dat ruim zestig jaar bestaat. Het werd opgericht door de naamgever en staat vandaag de dag onder leiding van zoon Rob Monseurs. Het bedrijf heeft elf medewerkers en een eigen showroom in Breda. Met de overname breidt Wout Monseurs zijn marktpositie uit richting de Randstad. Monseurs: “Beide bedrijven zijn Quantore-lid, voeren veel dezelfde merken en zitten in hetzelfde marktsegment. Ik ken Marc al langer waardoor we vrij snel tot een deal gekomen zijn.”

Wout Monseurs zal de werkzaamheden en dienstverlening van VKT voortzetten. Verhoeven: “Ik ben blij dat mijn bedrijf onder een nieuwe eigenaar blijft bestaan. In Rob Monseurs herken ik veel van mezelf, zijn manier van ondernemen is gelijk aan die van mij. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat mijn klanten bij hem in goede handen zijn.” Accountmanager Martin Kramer blijft onder de hoede van de nieuwe eigenaar in Breda het aanspreekpunt voor de klanten van VKT. 

VKT houdt tijdelijk kantoor op de Dam. Het bedrijf laat een nieuw onderkomen bouwen in de Ringersstraat. Ruim twee jaar geleden werden het kantoor en de showroom aldaar in de as gelegd. Wat er met het nieuwe kantoor gebeurt is nog niet bekend. Zie ook dit artikel.Gerelateerd