Categorieën

Service

Kinderfestival met Zwier en Slaapfeestje

Kinderfestival met Zwier en Slaapfeestje
Uit

Kinderfestival met Zwier en Slaapfeestje

  • Redactie
  • 02-01-2016
  • Uit
Kinderfestival met Zwier en Slaapfeestje

Slaapfeestje met Wishful Singing


SCHIEDAM - Zwier. Dat is de naam van de eerste voorstelling tijdens het Kinderfestival in de Westvest90-kerk. Dat festival wordt voor de eerste keer gehouden in het weekend van 16 en 17 januari.

Zwier is een voorstelling van het Wervelwind Ensemble. Ook Wishful Singing treedt op tijdens het Kinderfestival.

Zwier is een muziekvoorstelling voor kinderen van één tot vier jaar. En natuurlijk ook voor hun ouders, opa’s en oma’s. Een verhaal zonder tekst, maar met veel muziek en veel beweging. Samen met de vijf muzikanten van het Wervelwind Ensemble stap je in een muzikale zweefmolen. De voorstelling wordt op zaterdag om tien uur en om half twaalf gespeeld.

Het a cappella kwintet Wishful Singing geeft op zondagmiddag ook een feestje. De voorstelling Slaapfeestje gaat over vriendjes en vriendinnetjes, over dromen, plezier maken en stoute dingen doen. Wie durft alle chips uit de keukenkast te verstoppen? De meiden van Wishful Singing wel! Het is een muziektheatervoorstelling met meezingliedjes, klassieke muziek, populaire kinderliedjes maar ook met spannende spookgeluiden. Slaapfeestje is geschikt voor kinderen van de basisschool. Slaapfeestje begint zondag om drie uur. 

Kaarten zijn te koop in de voorverkoop en aan de deur.