Kleine speurneus wint gouden ticket

29-10-2021 Nieuws Advertorial

Lou is onder de indruk van de onverwachte inhoud van zijn snoepzakje: het Gouden Ticket!; foto: Schiedam Centrum


SCHIEDAM - De Halloween actie van Schiedam Centrum is weer goed bezocht. "Zo leuk om al die kleintjes door de binnenstad te zien struinen. Weer of geen weer, ze gingen er weer voor dit jaar." Voorzitter Centrummanagement Schiedam, Maurice Haverkamp, genoot ervan.

"De kinderen trotseren regen en al om te speuren naar de letters die we in de etalages van onze ondernemers hebben verstopt. Vorig jaar is deze actie min of meer uit nood geboren, iets dat heel goed werd ontvangen door onze bezoekers. Reden om ook dit jaar weer onze griezeligste decoratie tevoorschijn te toveren en een mooie tocht door onze binnenstad uit te stippelen." Woensdag liep ook Lou nietsvermoedend langs de winkels. Toen hij zijn monsterlijke zin inleverde bij kinderwinkel D'Uk stond hem een aangename verrassing te wachten. In zijn snoepzakje zat het Gouden Ticket.

Centrummanager Kitty Buijtendijk vertelt: "Natuurlijk ontvangt ieder kind een snoepzakje, de actie loopt nog tot en met zaterdag 30 oktober. Trick or treat! In één van de zakjes verstopten we een Gouden Ticket. Dat is nu gevonden. Met dit bijzondere kaartje krijgt Lou een workshop bij IJssalon La Sorpresa cadeau. Hoe cool is dat? Je eigen ijs maken! Zo brengen we ondernemers en bezoekers samen en laten we ze Schiedam Centrum op een andere manier beleven. De komende maanden zijn vol met dit soort acties. We hebben ook al iets heel leuks voor Sinterklaas, dus hou onze site schiedamcentrum.nl en socials @schiedamcentrum in de gaten!"

Gerelateerd