Categorieën

Service

Lamers neemt het op tegen oude bekenden

Lamers neemt het op tegen oude bekenden
Sport

Lamers neemt het op tegen oude bekenden

  • Redactie
  • 11-06-2016
  • Sport
Lamers neemt het op tegen oude bekenden
Laatste nieuws: Schiedam heeft de eerste wedstrijd vandaag tegen Lekstroom met 3-0 gewonnen. Raadslid Serkan Kilickaya liet daarbij zijn scorend vermogen zien.. Lamers hield de nul.

SCHIEDAM - Met Cor Lamers op de goal gaan de Schiedamse ambtenaren vandaag verder met hun tweedaags avontuur op het nederlands voetbalkampioenschap voor ambtenaren.

Lamers neemt het daarbij op tegen oude bekenden: om twee uur spelen de Schiedamse ambtenaren tegen hun evenknieën uit Houten. In die Utrechtse gemeente was Lamers voor zijn komst naar Schiedam burgemeester. De kraker moet uitsluitsel brengen of Schiedam 16de, 17de, 18de, 19de of 20ste wordt op het toernooi. Aan het herentoernooi doen 25 teams mee.

Gisteren speelde 'Schiedams Stadskantoor' vier wedstrijden. Met wisselend succes. Het was ingespeeld en warm raken tegen Gorichem (0-2), knokken tegen de Fiod (0-1) e daarna gloreren tegen Woerden/Oudewater, het mooie ooievaarsdorp: 4-1. Daarna beslistte de wedstrijd tegen het Hoogheemraadschap over het lot van de Schiedamse ambtenaren vandaag. Net als vaker de afgelopen tijd had Schiedam het moeilijk tegen de mannen uit Delft. Het werd 1-3, een uitslag die Schiedam Stadskantoor verwees naar de speelronde om de zestiende plaats.

Daarin nemen zij heb behalve tegen Houten, ook op tegen Lelystad, Lekstroom en Oude IJsselstreek. Zie voor het speelschema de foto.