Lef loont

31-10-2019 Nieuws Advertentie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM/MAASSLUIS - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen was nog nooit zo actueel als nu. Verschillende onderzoeken tonen de voordelen aan dat inclusief werkgeverschap en circulair ondernemen financieel voordeel opleveren, het een boost geeft aan de reputatie van het bedrijf en medewerkers ervaren meer werkgeluk bij deze organisaties.

Maar er zijn ook belemmeringen. Bijvoorbeeld hoe bepaal je wanneer je start? En waarmee?

Vanmiddag neemt het Sociaal Economisch Netwerk u mee langs de thema’s inclusief werkgeverschap en circulair ondernemen. In een gevarieerd programma met onder andere Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland), Job Cohen (bestuursvoorzitter Cedris en oud-burgemeester van Amsterdam) en Rob van Arnhem (luitenant-kolonel en Categoriemanager Bedrijfskleding Rijksoverheid) delen zij de dilemma’s in hun werkgebieden en kennen als geen ander de actualiteiten èn de mooiste kansen.

MVO Trofee

31 Oktober is ook dé dag van de finale van de MVO Trofee 2019. Eén organisatie uit Maassluis, Vlaardingen of Schiedam maakt kans op deze regionale hoofdprijs. De deelnemers aan het inspirerende najaarsevent bepalen wie van de drie finalisten zich de winnaar van de MVO Trofee 2019 mag noemen: Blozo, het Delta Hotel of Facilicom.

Vanmiddag tussen drie en zes in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen: Lef loont!

Aanmelden kan nog hier.


Gerelateerd