Matrice wint Dutch Funeral Award

21-06-2018 Nieuws Redactie

Leuk logootje

SCHIEDAM – Matrice Uitvaartbegeleiding in Schiedam heeft woensdag de Dutch Funeral Award 2018 gewonnen in de categorie Uitvaartverzorging. Het is een landelijke prijs van RememberMe.nl en bedoeld om ondernemers in de uitvaartbranche te stimuleren om innovatief te zijn, samen te werken en klanten optimaal te bedienen. De Dutch Award wordt toegekend in verschillende categorieën.  

“Heel goed nieuws!” zegt Helen Teunissen van Matrice. “Ik ben blij en trots op mijn team.”

Vijftig uitvaartondernemer meldden zich aan voor de Dutch Funeral Awards 2018. Per categorie mochten drie genomineerden hun product of dienst persoonlijk presenteren aan de jury. In de categorie Innovatie waren er zelfs zes genomineerden. Het was de bedoeling hier twee winnaars uit te selecteren. Echter, twee bedrijven hadden exact dezelfde jurybeoordeling, waardoor er daar uiteindelijk drie winnaars zijn geselecteerd.  

Matrice, gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 121 in Schiedam-West, won in de categorie Uitvaartverzorging. In andere categorieën wonnen Spikes (fotografie), Beerenberg (lichaamsonthulling), Wolter Strijker (bloemen) en Levensdocument, JavyDesign en Miomind (innovatie). 
De uitreiking van de prijzen vond woensdag plaats tijdens de vakdag Funeral Affairs, georganiseerd door RememberMe.nl en Salut. Deze vakdag stond in het teken van de professionals uit de branche. De vakdag was een groot succes met vele bezoekers, stands, kennissessies, netwerksessies en inspiratiesessies.

Bedrijven Alle bedrijven »Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date