Parade aan de Schie is succesvol verlopen

14-09-2019 Nieuws Kor Kegel

De Stokerij gaf een voorproefje van de kerstvoorstelling, 'De kleine prins(es)'. Foto: Wim van den Berg

SCHIEDAM – De Parade aan de Schie is vandaag zeer succesvol geweest. Met de Parade ging het nieuwe theaterseizoen van start in Theater aan de Schie en er was een vol programma met previews van voorstellingen die komend seizoen te zien zijn in het Theater aan de Schie en het Wennekerpand.  

Morgen, zondag, is er vanaf half twaalf een speciale kinderparade met activiteiten in de foyer en met kindervoorstellingen. Samen met Klieder & Klodder kunnen de kinderen lekker knutselen en geschminkt worden. Er is een circusspeelplaats in de foyer onder leiding van Circus Hannes & Co. 
Opera aan de Schie verzorgt een speciaal kinderlunchconcert. De voorleesbrigade van Bibliotheek Schiedam zorgt voor spannende verhalen. Uiteraard staat er een zweefmolen en kunnen de kinderen gratis popcorn en suikerspinnen eten. Voor de ouders zijn er proeverijtjes van drankjes en hapjes.  

De toegang is gratis, want het theater hoopt zo veel mogelijk aanloop te krijgen. Theaterdirecteur Rob Roos en zijn medewerkers staan klaar om met de belangstellenden in gesprek te gaan over het theaterprogramma 2019-2020.  

Lokale organisaties zijn vertegenwoordigd tijdens Parade aan de Schie in de foyer. 
Het publiek kan proeven en mee bepalen welke wijnen het theater komend seizoen schenkt. Wie nog twijfelt over een voorstelling kan zich laten informeren én direct reserveren: een aantal voorstellingen is alleen tijdens Parade aan de Schie met tien procent korting te boeken.  

Het volledige programma staat op www.theateraandeschie.nl