Politie haalt groep jongeren uit metro - drie arrestaties

25-02-2021 Nieuws Redactie

Foto: politie


Laatste nieuws: In totaal werden tien wapens in beslag genomen, zo meldt de politie in een bericht. Zestien jongeren werden gefouilleerd.

De drie arrestanten zijn twee Schiedamse jongens van veertien en zeventien jaar en een Rotterdammer van vijftien jaar. Behalve de drie aanhoudingen schreven de boa’s van de RET acht boetes uit wegens het niet kunnen tonen van een geldig vervoersbewijs.

SCHIEDAM - De politie heeft gisteravond rond half negen een grote groep jongeren uit de metro gehaald en gefouilleerd. Dat gebeurde op metrostation Schiedam-Centrum.

Bij de zestien jongeren werden wapens aangetroffen als messen en een klauwhamer, zo meldt RTV Rijnmond. Volgens de regionale omroep werden drie jongens tussen de veertien en zeventien jaar oud gearresteerd.

De jongeren zouden op zoek zijn geweest naar een andere groep jongeren om de confrontatie te zoeken. Zij waren op station Dijkzigt ingestapt. De ingreep van de politie zorgde voor de nodige oponthoud voor de reizigers in de metro.Gerelateerd