Politie roept op uit te kijken naar vermiste jongen van zestien

08-03-2021 Nieuws Redactie

Foto: politie


Laatste nieuws: De politie meldt dat Lorenzo weer terecht is.

Laatste nieuws: De vermiste jongen uit Schiedam is Lorenzo Delano Oranje, en zijn foto hebben we hierboven geplaatst.

Hij zou volgens een bericht van de politie vanmorgen om acht uur worden opgehaald met een taxi om naar school te gaan. De jongen is verstandelijk beperkt.

Zijn ouders hebben hem op weg zien gaan naar de hoek van de straat, 'waar hij altijd op de taxi wacht'. Vanmorgen was hij echter weg toen de taxi voorreed. Sindsdien maken zijn ouders zich volgens de politie ernstig zorgen over het lot van hun zoon. "Lorenzo is nog nooit van huis weggelopen en er is ook geen ruzie of iets dergelijks aan zijn vertrek vooraf gegaan", zo zeggen zij. De jongen heeft geen telefoon of ov-chipkaart bij zich.

De politie noemt ondertussen het nummer T: 0800-6070 voor wie de jongen heeft gezien. Anoniem kan dat via T: 085-0606225.

SCHIEDAM - Burgernet meldt de vermissing van een zestienjarige Schiedamse jongen.

De jongen heeft een lichtgetinte  huid, donker kort haar. Hij draagt een zwarte jas, een grijze sportbroek en witte schoenen. Hij is in het bezit van een donkerblauwe rugzak.

De politie vraagt mensen die de jongen hebben gezien of een idee hebben waar hij nu is, te bellen met T: 112.Gerelateerd