Rombout Kappers krijgt nieuwe eigenaar

16-01-2019 Nieuws Redactie


DEVENTER - Rombout Kappers in de Hof van Spaland gaat over in andere handen. Net als nog 21 kapperszaken van de keten, komt Rombout in handen van AMI Kappers.

AMI heeft groeiambities en wil over enkele jaren een franchiseketen zijn met honderdvijftig vestigingen in Nederland. Met Rombout Kappers komt dat aantal al op honderdentien.

Rombout Kappers heeft zijn vestigingen vooral in het Rijnmondgebied en Brabant. Drie zaken in Rotterdam, in Barendrecht en Den Haag, en twee in Capelle, maar ook in Waalwijk en Oosterhout.

AMI is net als Rombout van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een echte kappersketen. Het hoofdkantoor van de groep zit in Deventer en het zwaartepunt van het bedrijf ligt in het midden en oosten van het land. René Rombout, van de overgenomen keten, zal toegevoegd worden aan het managementteam van AMI Kappers.

"In de komende periode zal de naamsverandering zichtbaar worden, maar gelukkig zal er voor u als klant weinig veranderen", zo meldt Rombout op zijn site. "Onze teams blijven gewoon op locatie werken met veel enthousiasme en een uitstekende service, zoals u die van ons gewend bent."Gerelateerd