Schiedamsche Vrouwen 'over the top'

06-10-2019 Nieuws Advertentie


SCHIEDAM - De Grote of Sint-Janskerk is komende zondag het decor van een grote modeshow. Het belooft groots en meeslepende te worden, want 'Over the Top' is het thema van de show.

"Over de top met zanger Jasper Taconis, DJ Diephuis & onze grote groep van maar liefst zeventien modellen", vertelt organisatrice Albertina Maltha. "Op een mega catwalk waar de nieuwe collectie wordt gepresenteerd!"

In de kerk zal een 'photobooth' te vinden zijn, om 'samen met je vriendinnen, moeder, dochter, tante, oma, collega etc op de foto te gaan', voor een blijvende herinnering. "Hoe leuk is dat? Wat nog leuker is: er zit gelijk een wedstrijd aan vast, de leukste foto krijgt een prijjs."

Op de show wordt kleding van maat 36 tot en met maat 48 getoond. "Mooie labels", vertelt Albertina: "Maicazz, 20to, G-Maxx,Isla Ibiza Bonita, Zoso, Dixie, Rich & Royal, Exxecellent, Jin Jinny, Legend, Revelz en andere."

In de winkel van Albertina, de Schiedamchse Vrouwen op de Grote Markt, gaat het na de show gewoon door, met een after-party. Met lekkere drankjes en hapjes, en ook nog eens twintig procent korting op de aankopen. "Bij besteding van elke € 25,- krijg je een lot waarmee je mooie prijzen kunt winnen", vult Albertina aan. Over 'over the top' gesproken!

Wie nieuwsgierig is maar nog een beetje koudwatervrees heeft of de show ook mode voor uw smaak brengt, is hier een filmpje te vinden van de vorige show.

Nog even de zakelijk feiten op een rij:
Tickets kosten € 15,-, inclusief een welkomstdrankje & hapje.
Voor € 49,95 is er een Vip-arrangement, met daarin toegang tot de show en iets lekkers, plus een vip-tafel met bediening tijdens de show; er is voor elke smaak een eigen soort feestje, met wijn of frisdrank en altijd een goodiebag ter waarde van € 50,-, plus de after-party.
Tickets zijn online, bij  Tip to Toe Bodycare  te krijgen, en natuurlijk in de winkel van Schiedamsche Vrouwen.

Zie ook de Facebookpagina van Schiedamsche Vrouwen


Gerelateerd