Slachtoffer steekincident twee keer in rug geraakt

31-05-2019 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - De jongeman die in de nacht van woensdag op donderdag werd gestoken na een ruzie bij de Euroscoop, is een zeventienjarige jongen uit Schiedam.

Hij liep even na middernacht twee steekwonden op en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hij zat, naar de politie nu bekendmaakt, met enkele vrienden op een bankje op de Noorderweg toen hij woorden kreeg met een voorbijganger. De woordenwisseling mondde uit in een handgemeen over en weer, waarbij een van de vechtersbazen een mes trok." Uiteindelijk werd de ruzie gesust, gooide de verdachte zijn mes weg en vervolgde iedereen zijn weg", aldus het politiebericht. "Toen pas merkte het slachtoffer dat hij twee keer in zijn rug gestoken was." Zijn vrienden waarschuwden de hulpdiensten.

De diezelfde nacht aangehouden verdachte van het steekincident is een achttienjarige jongen uit Woudhoek. Hij zit nog vast. De recherche zoekt uit of er mogelijk meerdere daders aan het werk zijn geweest.

"Bij het speuren in de omgeving werd een mes gevonden, dat is meegenomen om sporen veilig te stellen", aldus de politie. Eerder was er sprake van twee gevonden messen.

De pollitie vraagt getuigen van het incident die nog niet met de politie spraken, contact te nemen via T: 0900-8844 of anoniem via T: 0800-7000.Gerelateerd