Southbeach doneert 1265 euro aan Jarige Job

08-07-2018 Nieuws Redactie

Donatie aan Jarige Job; foto: Southbeach


SCHIEDAM -  De editie 2018 van Southbeach kon veel bezoekers verwelkomen en de opbrengst voor het goede doel was navenant. Vanmiddag kon de organisatie de stichting Jarige Job een bedrag van 1265 euro toezeggen.

Dit jaar kwam de opbrengst van de inzet van deelnemers en organisatie ten goede van Jarige Job, de stichting die de verjaardag van kinderen uit gezinnen waar minder te besteden is, een extra feestelijk accent probeert te geven.

Het bedrag werd bij elkaar gebracht met de verkoop van Southbeach-zonnebrillen, een veiling met artikelen van de middenstand in de Groenelaan en een collectebus.

De nationale beker in het Beachsoccer ging vanmiddag naar de voetballers van Beachsoccer Rotterdam. In de finale op de Maasboulevard versloegen de voetballers BS Scheveningen. In de finale werd na een 0-3 voorsprong uiteindelijk 3-4. Diego Liefden (2) en Jeffrey Duijnstee (2) tekenden in de finale voor de Rotterdamse doelpunten. Bij de dames won BS Zeeland gisteravond van BS Drechsteden: 2-1.Gerelateerd