Stored Energy winnaar op Unlocked

24-09-2020 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - Stored Energy heeft Unlocked gewonnen. Het Schiedamse bedrijf - vijf jaar oud - adviseert inzake energie-opslag door middel van batterijen en waterstoftechnologie.

Unlocked is een wedstrijd, een uitdaging, georganiseerd in het kader van het Upstream Festival. De Bierfabriek sponsort de uitdaging, met als doel beginnende bedrijven te koppelen aan ondernemingen die al langer aan de weg timmeren. Dat is ook het idee achter het festival: ondernemers toegang bieden tot netwerken, kapitaal, talent en innovatiemogelijkheden.

Onderdeel van Upstream, deze week vooral online te bezoeken, is ook een 'Mechatronica Event'. Dat werd wel 'op locatie' gehouden, in het voormalige ONS-gebouw in de Van Heekstraat. Tijdens deze bijeenkomst gingen Schiedamse ondernemers aan tafel om te zoeken naar mogelijkheden om de samenwerking in de keten te versterken en op die manier het mechatronicacluster in de regio te versterken. De Schiedamse deelnemers aan dat gesprek waren Boers & Co, FMI Instrumed, Methrom-Applikon en Orga.

VFA Solutions, een Schiedams bedrijf in luchtzuivering en binnenlucht kwaliteit, neemt deel aan een challenge rondom kantoorgebouwen.

Morgen schuift de Schiedamse ondernemer Joost Wouters van Seaweed Company aan tafel bij de dagelijkse talkshow, vanaf vier uur.Gerelateerd