Categorieën

Service

Storing bij Burgerzaken

Storing bij Burgerzaken
Nieuws

Storing bij Burgerzaken

  • Redactie
  • 04-11-2016
  • Nieuws
Storing bij Burgerzaken
SCHIEDAM - Het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Schiedam kreeg vanmiddag te maken met een storing.

Even voor drie uur deden zich de problemen voor. Medewerkers van het KCC konden hun klanten voor de balie niet meer bedienen. Er zat niets anders op dan deze mensen weg te sturen met het advies een nieuwe afspraak te maken.

Juliette Glavimans, lid van de gemeenteraad, was een van hen; zij had een afspraak bij 'burgerzaken'. "Toen ik om drie uur aan de balie op het Stadserf kwam, werd er net een briefje opgehangen met de melding dat er een servicestoring was." Ongeveer vijf mensen waren volgens haar op dat moment aanwezig. Zij begreep dat de medewerkers niet de verwachting hadden de problemen snel op te lossen. "Jammer van de tijd van al die mensen", aldus Glavimans.

Volgens een woordvoerder van de gemeente heeft de storing maar korte tijd geduurd. 'We hadden een storing aan het computernetwerk. Daar hebben we snel melding van gemaakt, omdat het KCC de telefoon niet kon aannemen." Dat was rond drie uur. "Maar na een minuut of tien kon de storing al weer worden afgemeld", aldus de woordvoerder.